Feesten en verblijven

Huiskamer, tuinkamer en terras

De gezellige huiskamer vormt het hart van het hoofdgebouw. Een bar, grote houtkachel, royale tafels en lekkere stoelen. Aangevuld met een aantal hoge tafels met krukken is het een knusse plek om een familiefeest of verjaardag te vieren. De aangrenzende tuinkamer of serre biedt nog eens plaats aan circa 20 personen aan tafeltjes en op de banken rondom de sfeervolle tafelbrander.

Bij goed weer kunnen de deuren naar het terras open en is er, deels overdekt, nog een mooie ruimte voor de gasten.

LEES MEER >>

De Kapschuur

Aan de enorme kapschuur ontleent dit bedrijf haar naam. Rondom een enorme vuurplaats staan picknickbanken en statafels. Er is een grote bar en het geheel is sfeervol aangekleed. De grote hekken die toegang geven tot de Kapschuur kunnen open en maakt het een heerlijke overdekte maar open ruimte!

LEES MEER >>

Camping

Het terrein bestaat uit twee grote kampeervelden. Er zijn ruim 25 plekken met stroom (verdeeld over 3, 6 en 16 ampère). Daarnaast is er nog veel ruimte voor kamperen in tenten zonder stroom. Er is een grote speeltuin en verspreid over het terrein nog diverse spelelementen voor de kinderen.

LEES MEER >>

Bed & Breakfast

Naast kamperen kun je bij ons ook verblijven in kamers. We hebben een 4-persoonsappartement (met eigen toegang) en 2 kamers (Een 2-persoonskamer en een 4-persoonskamer). Alle kamers hebben eigen badkamer met toilet en 2 kamers hebben een kitchenette. Ontbijt is mogelijk!

LEES MEER >>

Trekkershutten

Niet in een tent maar wel op de camping? Dan is een trekkershut wellicht een goed idee. We hebben een aantal mogelijkheden: trekkershut, wijnvat en barelio.

LEES MEER >>

Tent te huur

Met een groep op de camping verblijven en heb jezelf geen tent? Wij hebben een paar grote tenten die te huur zijn. Wel handig: ze staan als je aankomt!

LEES MEER >>