Activiteiten bij De Kapschuur

De Kapschuur is aantrekkelijk voor mensen die eens iets anders willen voor een feestje, bedrijfstraining of uitje. Maar ook voor kinderfeestjes en vergaderingen met wat afwisseling. Of het nu voor een paar uurtjes is of een paar dagen. Met originele bezigheden, catering en overnachtingen. U kunt overnachten op de camping, in de trekkershutten of wijnvat, maar u kunt ook kiezen uit onze drie kamers waar 9 personen kunnen overnachten. Deze kamers worden ook apart verhuurd als B&B.

Fiets huren? Huur een kickbike!

Ze waren bijna verdwenen, de autoped of step. Nu is daarvan een moderne versie op de markt gekomen en dat biedt nieuwe mogelijkheden voor oud en jong om zich te verplaatsen. De kickbike heeft grotere wielen, dan de oude versie en is voorzien van voor- en achterrem, spatborden, een bel en zijstandaard.

De Kapschuur gebruikt ze als deel voor een sportief uitje. Je kunt kickbiken als onderdeel van een arrangement of om ermee op uit te trekken. Door de bouw van de kickbike is deze op bijna elk terrein te gebruiken. Vanaf De Kapschuur zijn leuke kickbike routes te rijden en kun je genieten van de prachtige natuur. Daarnaast kun je natuurlijk de kickbike gebruiken om te winkelen in het winkelcentrum van Stadskanaal. Op deze wijze een is het een ontspannen bezoek.

Kickbiken is bijzonder leuk en op vele manieren inzetbaar als veelzijdige bezigheid.

Actief buiten

De Kapschuur ligt midden in de natuur. Er is dan ook veel ruimte om eropuit te gaan. Kom met een groep en speel oud Hollandse spellen of ga klootschieten! Natuurlijk is het na zo’n activiteit goed toeven in De Kapschuur of op het terras. Een BBQ of een buffet is een heerlijke afsluiting van een mooie dag!

Doe een voorstel

dit is een offerte aanvraag

Als onbekend, kunt u dit leeg laten.
(Aantal volwassenen - Aantal kinderen 4-12)
Meerdere antwoorden mogelijk
Onbeperkt drinken (All-in) geldt voor het afgesproken aantal uren van het arrangement.

tip van de kapschuur

Besluit de dag met buffet de Kapschuur: Een lekker gevarieerd buffet met soep vooraf en een variatie aan koude en warme gerechten. 

Prijs per persoon excl. consumpties: € 21,50

Prijs per persoon incl. consumpties: € 35,00 op basis van 2,5 uur.