Feestje vieren

Jarig?

Soms is het leuk om met meer mensen je verjaardag te vieren dan in je eigen  huiskamer passen. Dan is het leuk om bij De Kapschuur te komen voor een feestelijke bijeenkomst. U kunt het hier zo uitgebreid maken als u wenst.

Eerst een leuke buitenactiviteit en dan lekker eten? Of een High Tea met heerlijke hapjes en lekker kletsen aan tafel. Hier op de website vindt u tal van mogelijkheden. Kijk eens rond en stel uw eigen feest samen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Team de Kapschuur helpt u graag!

LEES MEER >>

Bruiloft

Al menig bruidspaar vierde hun bruiloft bij ‘De Kapschuur’. Elke keer anders, van romantisch, boerenbruiloft, 25 jaar getrouwd tot gouden bruiloft. Onze locatie is geknipt voor dit soort feestelijkheden.

Al uw wensen kunnen we bespreken en samen zorgen we ervoor dat het dé dag van uw leven wordt. Een diner is mogelijk, misschien met een strijkje op de achtergrond zodat tussen de gangen een dansje kan worden gemaakt. Terwijl ook een buffet een aantrekkelijk alternatief kan zijn, met gezellige muziek op de achtergrond. Anderen willen wellicht een bruiloft met een activiteit. Afijn, het is uw feest: niets moet, alles kan!

Familiedag

Het koesteren van de familieband is een item in deze tijd. Nog niet zo lang geleden woonde familie meestal in dezelfde plaats, tegenwoordig verhuizen broers, zussen, nichten, neven ooms en tantes echter veel makkelijker. Toch hechten vele families aan de band die het familie leven nu eenmaal schept. Het is dan een goed idee, om eens een familie reünie te organiseren. De Kapschuur biedt daarvoor volop gelegenheid. Voor ieder budget is een aansprekend programma te regelen, met voldoende tijd om de familie ‘weetjes’ uit te wisselen. Onder het motto: ‘Vrijheid blijheid’, ‘alles kan, niets moet’. Bij De Kapschuur kan het allemaal.

Personeelsfeest of teambuilding

Voor een leuk personeelsfeest of het organiseren een bedrijfstraining is een geschikte locatie een belangrijke voorwaarde. De Kapschuur is een uitgelezen plek. Er is veel mogelijk, of het nu een feest of een training is, het wordt tot in de puntjes geregeld. Wij zijn er zeker van dat uw personeel, zich dit uitje nog lang zal herinneren. De volledige catering en organisatie nemen wij uit handen, vanaf het moment dat het gezelschap arriveert tot en met het vertrek. Een vertrek dat ervoor zorgt dat het normale werk weer met veel energie kan worden uitgevoerd.

Kinderfeestje

Er zijn diverse mogelijkheden voor kinderfeestjes bij De Kapschuur. Leuke buitenactiviteiten en smullen bij het kampvuur in de Kapschuur.

De kinderfeestjes kunnen op de woensdag en vrijdag plaatsvinden.

LEES MEER >>

Doe een voorstel

dit is een offerte aanvraag

Als onbekend, kunt u dit leeg laten.
(Aantal volwassenen - Aantal kinderen 4-12)
Meerdere antwoorden mogelijk
Onbeperkt drinken (All-in) geldt voor het afgesproken aantal uren van het arrangement.